Privé sportveld aan huis

Kunstgras sportveld thuis

Kunstgras in uw tuin als sportveld is niet alleen functioneel, het heeft ook een mooie natuurlijke uitstraling. Ons kunstgras is de ideale ondergrond om op te sporten en spelen. In alle weersomstandigheden is spelen mogelijk. Bij het aanleggen van kunstgras in combinatie met het plaatsen van een speeltoestel is een onderlaag van valdemping nodig. Deze zorgt voor extra veiligheid, zodat u uw kinderen met een gerust hart kunt laten spelen en sporten.            

De mogelijkheden met ons speelkunstgras zijn eindeloos. We hebben diverse soorten in verschillende prijsklassen. Ook voor goedkoop kunstgras bent u bij Sports & Playgrass aan het juiste adres.Ontvang offerte


Privéveldje aanleggen

Hoe veel er ook gespeeld wordt op het kunstgras, de mat behoud zijn hoogwaardige kwaliteit. Zonder dat u druk bent met het onderhouden hiervan. U hoeft niet te maaien, sproeien of verticuteren. Zelfs op slechte ondergronden of schaduwplekken in uw tuin kan kunstgras worden aangelegd.

Uw kinderen zorgeloos laten spelen in eigen tuin? Kies voor een kunstgrasmat van Sports & Playgrass. Vraag nu een offerte aan voor het aanleggen of verkopen van kunstgras. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs voor advies.

Sports & Playgrass start samenwerking met HockeyWerkt!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen