Pannakooi met kunstgras

Een lekkere ‘panna’ maak je op een kunstgras pannaveldje van Sports & Playgrass. Panna voetbal is een vorm van straatvoetbal waarbij je tegen elkaar voetbalt. Vaak in een 1-tegen-1 partijtje of in kleine teams. Het draait hierbij niet zozeer om het aantal doelpunten, maar vooral om iemand door de benen te spelen. In het verleden werd dit voetbalspelletje veel gespeeld op straat. Tegenwoordig wordt er steeds vaker gekozen voor kunstgras als ondergrond. 


Ontvang offerte 


PannakooiPannakooi

Waarom een kunstgras pannaveld?

Voetballen in een pannaveld of kooi is intensief. Dat komt omdat het veldje door ons wordt voorzien van hekwerk of boarding waardoor de bal niet uit kan gaan. Wel zorgt deze vorm van voetbal voor meer lichamelijk contact waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Het voordeel van kunstgras is het valdempende karakter. De spelertjes zullen minder hard neerkomen waardoor de kans op blessures kleiner is.

Kunstgras pannaveld aanleggen

Een pannaveld aanleggen met kunstgras is een mooie toevoeging voor de wijk, een sportpark, of bij u thuis. Het veldje kan zo groot gemaakt worden als u dat wilt. Dus voor iedere wens, groot of klein kunnen wij een passende aanbieding doen. Voor ieder budget hebben wij een oplossing!

Trends in sportveldjes

In Nederland worden steeds meer privé sportveldjes in tuinen aangelegd. Ouders willen namelijk een veilige speelomgeving creëren voor hun kinderen en zijn bereid om daar geld aan uit te geven. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk en wat zijn de trends? In dit artikel zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen