Padelbaan

Een padelbaan is dé ideale mogelijkheid voor tennisverenigingen om leden te behouden en zelfs extra leden te werven. Padel, een mix van tennis en squash, wint snel aan populariteit. Niet voor niets schieten de padelbanen spreekwoordelijk als paddenstoelen uit de grond. Bij Sports & Playgrass kunt u terecht voor de aanleg van de beste baan voor zowel recreatief als competitief niveau. Hierbij staat kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid centraal. Onze banen worden in veel gevallen aangelegd bij:

  • Tennisverenigingen
  • Sportcomplexen
  • Sportcentra

 


Ontvang offertePadelbaan aanleggen 

De banen van Sports & Playgrass voldoen aan alle richtlijnen van de FIP (Fideratie internationaal Padel). Hierdoor kunnen uw leden zowel recreatief als competitief aan de slag. U bent als vereniging verzekerd van een hoge kwaliteit, een uiterst veilige speelomgeving en langdurig speelplezier. Bij de aanleg van een baan starten we altijd met een vooronderzoek. Hierna geven we een oprecht advies en zorgen we voor een scherpe offerte. De baan wordt compleet aangelegd met:

Kunstgras en een Padelbaan

Padel kan op meerdere ondergronden gespeeld worden en is een combinatie van squash en tennis. Beide sporten zijn intensief en verlangen een kwalitatieve ondergrond om langdurig speelplezier te beleven aan het veld. De padelbanen van Sports & Playgrass worden altijd voorzien van het beste kunstgras. Niet alleen vanwege het slijtvaste karakter, maar ook om te voldoen aan de speleisen van de FIS. 

Wil jij meer weten over de kosten van het aanleggen van een padelbaan? Vraag dan vrijblijvend online een offerte aan! 


Padelbanen VTC Veenendaal

Padelbanen VTC Veenendaal

Voor tennisclub VTC Veenendaal mochten...
Indoor padelbanen Tilburg

Indoor padelbanen Tilburg

Bij Club Pellikaan Tilburg hadden wij...

Sports & Playgrass start samenwerking met HockeyWerkt!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen