Kunstgras trapveldje

Een kunstgras trapveldje is altijd bespeelbaar, ongeacht de weersomstandigheden. Altijd in topconditie zonder ook maar één enkele keer het gras te sproeien. Dit maakt kunstgras de ideale ondergrond voor een trapveldje op schoolpleinen, sportparken of gemeentegrond. Niet alleen voetbal kan gespeeld worden op deze veldjes. Alle sport en spelmogelijkheden kunnen kinderen er beoefenen, dus voor ieder wat wils en voor jong en oud! 


Ontvang offerte


Kunstgras trapveldje laten aanleggen

De trapveldjes die worden aangelegd door Sports & Playgrass zijn een sportieve ontmoetingsplek voor elke doelgroep. Met name de jonge kinderen zijn vaak verzot op een veldje waar ze met hun vriendjes altijd terecht kunnen. Een trapveldje kan uitstekend worden ingericht met verschillende soorten belijning, hekwerk en overige inrichting, zodat deze er meerdere sporten bespeelbaar zijn. Uiteraard kan ook het veldje op één specifieke sport worden ingericht.


Enkele trapveldjes die wij aanlegden:

Hieronder vind je een aantal kunstgras trapveldjes die onlangs door ons zijn aangelegd. Een compleet overzicht van de veldjes staat op onze referentie pagina.

Trapveld Roosendaal

Trapveld Roosendaal

Dit trapveldje met goals in Roosendaal...
trapveld school druten

trapveld school druten

Dit multifunctioneel sportveld in Druten...
Trapveldje EZC

Trapveldje EZC

Bij voetbalclub EZC uit Epe hebben wij...

Adventure Golfbaan Linberg Park

Begin mei kregen we een telefoontje uit Molenschot. Ons ontwerp voor de 9 holes Adventure Golfbaan bij Linberg Park was goedgekeurd. We mochten aan de slag met de realisatie! Maar hoe verliepen de maanden voor het aanleggen van de baan en hoe pakte we dit project nu aan? We vertellen je er graag meer over.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen