Kunstgras tennisbaan

Een kunstgras tennisbaan in uw tuin laten aanleggen? Een goede keuze. Een tennis moet tenslotte onderhoudsvriendelijk en slijtvast zijn. Eigenschappen die kunstgras van nature bezit waardoor u lang plezier kunt hebben van uw tennisbaan. Ons team van specialisten hebben de afgelopen jaren de nodige tennisbanen met een kunstgrasondergrond aangelegd. Benieuwd geworden? Bekijk dan onze referenties, of vraag direct online een offerte aan. 


Ontvang offerte


Tennisbaan met kunstgras

Wanneer u op zoek bent naar een kwalitatief goede tennisbaan met de juiste speltechnische eigenschappen is kunstgras een uitstekende ondergrond. Voor het aanleggen van een kunstgras tennisbaan maken wij enkel gebruik van hoogwaardige, duurzame materialen van Europese makelij. Hiermee kunnen we de kwaliteit waarborgen en het speelplezier vergroten.

Tennisbaan aanleggen

Voor de optimale spelbeleving en sporttechnische eigenschappen is bij de aanleg van een tennisbaan vakkundigheid en nauwkeurigheid vereist. Ons aanlegteam heeft in het verleden bewezen over deze kwaliteiten te beschikken. Zowel vele tennisverenigingen als particulieren gingen u reeds voor. Bent u de volgende die Sports & Playgrass inschakelt voor de aanleg van uw tennisbaan?

Enkele tennisbanen

Beelden zeggen meer dan woorden. daarom vindt u hieronder een overzicht van enkel projecten die we gerealiseerd hebben. Een compleet overzicht van alle tennisbanen vindt u op onze referentiepagina. 


Privétennisbaan Wassenaar

Privétennisbaan Wassenaar

In Wassenaar legden we een kunstgras...
Prive Tennisbaan Rosmalen

Prive Tennisbaan Rosmalen

Altijd al een privé tennisbaan...
Privétennisbaan Rotterdam

Privétennisbaan Rotterdam

Voor één van onze vaste...

Adventure Golfbaan Linberg Park

Begin mei kregen we een telefoontje uit Molenschot. Ons ontwerp voor de 9 holes Adventure Golfbaan bij Linberg Park was goedgekeurd. We mochten aan de slag met de realisatie! Maar hoe verliepen de maanden voor het aanleggen van de baan en hoe pakte we dit project nu aan? We vertellen je er graag meer over.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen