Indoor sportveld

  Indoor voetbal    Indoor tennis

Indoor sportveld met kunstgras

U wilt indoor kunstgras gebruiken voor uw sportveld. Een perfecte keuze, want steeds meer sporters kiezen voor zekerheid. Als de sportvelden buiten niet bespeelbaar zijn, wil men toch de favoriete sport kunnen beoefenen. Het liefste op een ondergrond die het meeste lijkt op gras.

De grotere vraag naar binnenlocaties om te sporten, zorgt voor een grotere belasting van uw indoor sportvelden. Hierdoor wordt de kwaliteit van uw indoor kunstgras steeds belangrijker, waarbij Sports & Playgras u die zekerheid biedt.


Ontvang offerte


Indoor kunstgras voor tennis

Tijdens de winter is het gebruikelijk voor tennissers om binnen te spelen. Als ondergrond voor een tennisbaan wordt veelvuldig gekozen voor indoor kunstgras. Deze ondergrond biedt de tennissers optimale speelomstandigheden, waardoor u uiteindelijk het sportveld vaker zult verhuren.

Indoor kunstgras voor voetbal

Indoor voetbal is de laatste jaren enorm in opkomst. Logisch want een indoor kunstgras voetbalveld is altijd bespeelbaar. De voetbalcompetitie ligt in verhouding met overige sporten slechts kort stil in de winter. Veel voetbalteams krijgen dus te maken met velden die afgekeurd zijn en moeten op zoek naar een alternatief. Zeker clubs zonder kunstgrasvelden zoeken dan vaak hun uitweg naar indoor soccer locaties.

Indoor kunstgras sportveld aanleggen

Sports & Playgras is dé specialist in het aanleggen van indoor sportvelden. Door onze ervaring kunnen wij binnen een korte periode uw sportveld aanleggen of vervangen. We zien niet alleen dat de indoor sportlocaties toenemen in Nederland. Ook steeds meer bedrijven willen medewerkers fit houden en stimuleren het sportgedrag van medewerkers. Wilt u uw medewerkers fit houden? Plaats dan direct een offerte voor een indoor sportveldje en ontvang van ons binnen 24 uur een reactie!


Sports & Playgrass start samenwerking met HockeyWerkt!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen