Hockeyveld in de tuin

Met een kunstgras hockeyveld in de tuin kunnen uw kinderen lekker thuis hockeyen. De tuin is namelijk de ideale en veilige plek om deze prachtige sport te oefenen. Sports & Playgrass heeft veel ervaring met het aanleggen van een hockeyveldje in de tuin, waardoor we als geen ander weten waar we op moeten letten. Zo kan u als ouder met een gerust hart genieten van uw kinderen.


Ontvang offerte


HockeykooiPrivé hockeyveld

Kunstgras hockeyveld thuis

Voor het spelen van hockey is een goede ondergrond van extra groot belang. Een kunstgras hockeyveld van Sports & Playgrass is hiervoor uitermate geschikt. Wij leggen kunstgras aan van professionele kwaliteit, op de vereniging of aan huis. Zo wordt het speelplezier van iedere hockeyer nog groter! Hockey wordt eigenlijk altijd op kunstgras gespeeld. Hoe fijn zou het voor uw kinderen zijn om op een kunstgras hockeyveld thuis te kunnen oefenen? Het kunstgras wat Sports & Playgrass gebruikt is van hoge kwaliteit. Dit blijkt ook uit het feit dat wij naast hockeyveldjes in tuinen, ook veldjes aanleggen bij verenigingen. Door deze professionele kwaliteit wordt het spelplezier thuis veel groter! 

Prive hockeyveld thuis

Als je kiest voor een kunstgras hockeyveld, dan weet je zeker dat er te allen tijde gespeeld kan worden. Zon of regen, zomer of winter, uw kunstgrasveld is altijd klaar voor gebruik. Zelfs op plekken in uw tuin waar nauwelijks de zon schijnt.

Het aanleggen van een kunstgrasveldje lijkt eenvoudig. Toch komt er meer bij kijken dan menigeen denkt. Sports & Playgrass is gespecialiseerd om dit soort sportveldjes aan te leggen, waardoor u dit volledig kunt uitbesteden. Wij nemen het complete project voor u uit handen. Van het afgraven en egaliseren van de ondergrond, tot het snijden en leggen van de kunstgrasmat.

De kosten voor het aanleggen van het hockeyveldje thuis is afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt dit af van de bestaande ondergrond en het gekozen type kunstgras. Binnen verschillende prijsklassen kunnen wij een complete oplossing aanbieden. Vraag dus gerust een offerte aan!

Trends in sportveldjes

In Nederland worden steeds meer privé sportveldjes in tuinen aangelegd. Ouders willen namelijk een veilige speelomgeving creëren voor hun kinderen en zijn bereid om daar geld aan uit te geven. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk en wat zijn de trends? In dit artikel zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.