Hockeyveld in de tuin

Een kunstgras hockeyveld in de tuin is heerlijk voor je kinderen. Het stimuleert ze om lekker te bewegen en zorgt voor veel speelplezier. Op onze hockeyveldjes oefen je wanneer je maar wilt je hockey skills op kunstgras van professionele kwaliteit. Sports & Playgrass heeft veel ervaring met het aanleggen van kunstgras hockeyvelden in tuinen. Vaak leggen we ook stootranden, belijning of een complete omheining aan voor optimaal speelplezier. Hieronder lees je alles over de mogelijkheden voor een hockeyveld in jouw tuin.

Heb jij interesse in een kunstgras hockeyveld bij jou thuis? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan! 


Ontvang offerte


Hockeyveld thuis aanleggen

Voor het spelen van hockey is een goede ondergrond van groot belang. Dit begint al bij de fundering van het hockeyveld. Deze moet egaal worden gemaakt zodat de bal goed kan rollen en voldoende grip geeft. Daarnaast moeten de afvoer van regenwater en slijtvastheid ook optimaal zijn, zodat de spelervaring niet verloren gaat. Een kunstgras hockeyveld van Sports & Playgrass voldoet aan al deze eisen. Zo ben je verzekerd van een hockeyveld bij jou thuis van dezelfde kwaliteit als een officieel hockeyveld.


Wat kost een hockeyveld in de tuin?

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras hockeyveld in de tuin is afhankelijk van een aantal factoren. De voorbereidende werkzaamheden die nodig zijn om de ondergrond klaar te maken voor het kunstgras en het type kunstgras waar je voor kiest bijvoorbeeld. Ook de kantopsluiting en optionele elementen zoals doeltjes en belijning spelen een rol in de kostprijs van jouw hockeyveld. Afhankelijk van jouw wensen adviseren je graag over de verschillende mogelijkheden. Hieronder vind je een overzicht van de kosten voor de aanleg van een hockeyveld, zodat je alvast kunt kijken wat binnen jouw budget past.


Richtprijzen hockeyveldjes:

Voor het aanleggen van hockeyveldjes in tuinen maken wij gebruik van het beste kunstgras. H33 is sterk door de gekrulde en dichte vezel. Het vergt minder onderhoud en zeer geschikt voor hockey. 

Afmetingen: 8 x 4 meter - Vanaf € 2.900,00 incl. BTW

Afmetingen: 12 x 6 meter - Vanaf € 4.900,00 incl. BTW

Afmetingen: 16 x 8 meter - Vanaf € 8.500,00 incl. BTW

De bovenstaande prijzen zijn slechts richtprijzen. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw tuin? Vraag dan direct een offerte aan. We adviseren je graag over de invulling van jouw hockeyveld. 

Projecten

Hieronder vind je een aantal privé hockeyveldjes in tuinen die we hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vind je een compleet overzicht.

Hockeyveldje Gilze

Hockeyveldje Gilze

Dit mooie hockeyveldje met verzonken...
mini hockeyveldje rotterdam

mini hockeyveldje rotterdam

Dit prachtig verzonken mini hockeyveldje...
Hockeyveld voortuin Nederhorst den Berg

Hockeyveld voortuin Nederhorst den Berg

Dit kunstgras hockeyveldje met stootrand...

Gekleurd kunstgras: maak het uniek!

Kunstgras hoeft niet altijd groen te zijn! Bij kunstgras denken mensen vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek kunt maken? Lees hier hoe je gekleurd kunstgras in kunt zetten!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen