Hockeyveld in de tuin

Een hockeyveldje in de tuin is heerlijk voor je kinderen. Het stimuleert ze om lekker naar buiten te gaan en sportief bezig te zijn. Op onze hockeyveldjes kunnen ze hun hockey skills oefenen op professioneel kunstgras. Wanneer ze maar willen! Sports & Playgrass heeft veel ervaring met het aanleggen van kunstgras hockeyvelden in tuinen. Vaak leggen we ook stootranden, belijning en een complete omheining aan. Dit doen we om het spelplezier zo optimaal mogelijk te maken. Lees hieronder snel verder of vraag direct een offerte aan voor een professioneel hockeyveldje! 


Ontvang offerte


Hockeyveld in de tuin

Een goede ondergrond is belangrijk om lekker te kunnen hockeyen. Dit begint al met de fundering van het hockeyveldje. Deze moet egaal zijn waardoor de bal goed kan rollen en voldoende grip heeft. Daarnaast moet de afvoer van regenwater en de slijtvastheid van het materiaal op orde zijn. Deze twee zaken kunnen namelijk het spelletje behoorlijk bederven. Een privé hockeyveldje van Sports & Playgrass voldoet aan al deze eisen. Zo ben je verzekerd van een veldje met dezelfde kwaliteit als op de hockeyclub! 


Wat kost een hockeyveldje thuis aanlegen?

De kosten voor het aanleggen van een kunstgras hockeyveldje is afhankelijk van een aantal factoren. Een belangrijke factor is wat we moeten doen om de ondergrond geschikt te maken voor het kunstgras. Ook de kantopsluiting, belijning en doeltjes spelen een rol in de prijs van jouw hockeyveld. Afhankelijk van de persoonlijke wensen stellen wij een gedetailleerde offerte op. Om je toch een richtprijs te geven hebben we hieronder verschillende veldjes uitgewerkt. Zo kun je alvast kijken of een professioneel veldje past binnen jouw budget: 

Richtprijzen hockeyveldjes:

Voor het professioneel aanleggen van hockeyveldjes maken wij enkel gebruik van het beste kunstgras. H33 is sterk door de gekrulde en dichte vezel. Het vergt minder onderhoud en is zeer geschikt voor hockey. 

Afmetingen: 8 x 4 meter - Vanaf € 2.900,00 incl. BTW

Afmetingen: 12 x 6 meter - Vanaf € 4.900,00 incl. BTW

Afmetingen: 16 x 8 meter - Vanaf € 8.500,00 incl. BTW

De bovenstaande prijzen zijn slechts richtprijzen. Wil je meer weten over de mogelijkheden in jouw tuin? Vraag dan direct een offerte aan. We adviseren je graag over de invulling van jouw hockeyveld. 


Ideaal kunstgras voor privé hockeyveldjes

H33 is de beste kwaliteit kunstgras door de sterkte van de garens. Deze sterkte komt door de gekrulde, dichte vezel. Dit product vergt minder onderhoud en er kan ieder spel of sport op gedaan worden, zeer geschikt voor hockey.Hoogte                           14 mm
  Kleur gras / vezel Groen
  Materiaal Grasvezel polyproplyeen
  Garenkwaliteit Lood en cadmiumvrij, milieuvriendelijk!
  Toepassing Sport en spel (hockey)
  Bezanden 5 - 10 kg per/m²
  Aantal steken 19 steken per/10cm
 

Gewicht

2.254 gram per/m²

 

 *Beste kwaliteit grasmat voor hockeyveldjes

 

 

Recente projecten

Hieronder vind je een aantal privé hockeyveldjes in tuinen die we hebben aangelegd. Op onze referentiepagina vind je een compleet overzicht.

Hockeyveldje Gilze

Hockeyveldje Gilze

Dit mooie hockeyveldje met verzonken...
mini hockeyveldje rotterdam

mini hockeyveldje rotterdam

Dit prachtig verzonken mini hockeyveldje...
Hockeyveld voortuin Nederhorst den Berg

Hockeyveld voortuin Nederhorst den Berg

Dit kunstgras hockeyveldje met stootrand...

Sports & Playgrass start samenwerking met HockeyWerkt!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen