Uw eigen putting green thuis

Een putting green thuis in de tuin is geschikt voor de echte liefhebbers. De gemiddelde golfer is immers geen natuurtalent. Veel uren op de golfbaan maken is vaak vereist om een bepaald niveau te bereiken. Toch is deze tijd er lang niet altijd door al onze verplichtingen in het dagelijks leven. In zo’n geval biedt een kunstgras putting green thuis in uw tuin de ideale oplossing. Op elk gewenst moment van de dag kunt u zichzelf verbeteren en werken aan uw korte slagen.


Ontvang offerte


putting green thuiskunstgras putting green

Een kunstgras putting green

Kunstgras biedt veel voordelen voor u thuis. Zo hoeft u in tegenstelling tot natuurgras nauwelijks onderhoud te plegen. Het maaien en sproeien bij een kunstgras green behoort absoluut tot het verleden. Daarnaast is er geen enkel moment in het jaar dat u niet uw favoriete golfspelletje kunt spelen. Kunstgras is weersonafhankelijk en verkeert altijd in op en top conditie waardoor u kunt thuis kunt trainen onder ideale omstandigheden!

Hoe leggen wij een green aan?

U wilt een putting green thuis, maar hoe gaan we dat voor u realiseren? Als eerste dient u een offerte aanvraag in via onze website. Vervolgens komen wij altijd bij u langs om uw wensen en eisen te bespreken. Als we dit duidelijk in kaart hebben gebracht ontvangt u van ons een scherpe offerte op maat. Gaat u akkoord? Dan plannen we een afspraak in om het kunstgras te komen leggen. Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan even telefonisch contact met ons op. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Gekleurd kunstgras: maak het uniek!

Kunstgras hoeft niet altijd groen te zijn! Bij kunstgras denken mensen vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek kunt maken? Lees hier hoe je gekleurd kunstgras in kunt zetten!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen