Midgetgolfbaan aanleggen

Bij een midgetgolfbaan aanleggen werd in het verleden vaak gekozen voor een betonnen ondergrond. Als alternatief werd er in sommige gevallen gekozen voor een ander stevig en slijtvast materiaal. Een begrijpelijke en logische keuze. Met dit materiaal is de baan goed beschermt tegen beschadigingen en is het onderhoud beperkt. Toch hebben dit soort banen enkele grote nadelen. Zo nodigt een betonnen golfbaan in onze ogen niet uit tot het spelen van dit leuke spelletje. Daarnaast biedt deze ondergrond niet de beste speeleigenschappen om lekker te kunnen golfen. Tegenwoordig wordt er dan ook standaard gekozen voor een kunstgras midgetgolfbaan.


Ontvang offerte


midgetgolfbaan aanleggenmidgetgolfbaan kopen

De kunstgras midgetgolfbaan

De ontwikkelingen op het gebied van kunstgras is de laatste jaren in een stroomversnelling geraakt. Voor bijna elke toepassing is tegenwoordig wel een kunstgras oplossing, dus ook voor een midgetgolfbaan. Een kunstgras midgetgolfbaan aanleggen biedt u als ondernemer de volgende voordelen:

  • Een esthetisch aantrekkelijke midgetgolfbaan die uitnodigt tot spelen;
  • Weinig onderhoud en een lange levensduur;
  • Perfecte speelcondities voor de liefhebbers van midgetgolf! 

Midgetgolfbaan kopen?

Wilt u een midgetgolfbaan kopen, of uw huidige banen renoveren? Sports & Playgrass realiseert midgetgolfbanen voor zowel bedrijven als particulieren. Als één van de weinige bedrijven in Nederland komen wij altijd bij u op locatie kijken. Wilt u een afspraak maken? Vraag dan direct online een offerte aan. Wij nemen dan binnen 24 uur telefonisch contact met u op voor het maken van een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreken wij uw wensen en eisen en maken we vervolgens een offerte op maat. Geeft u akkoord op onze offerte? Goede keuze! Een midgetgolfbaan aanleggen van kunstgras biedt u gegarandeerd jarenlang plezier.

Gekleurd kunstgras: maak het uniek!

Kunstgras hoeft niet altijd groen te zijn! Bij kunstgras denken mensen vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek kunt maken? Lees hier hoe je gekleurd kunstgras in kunt zetten!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen