Uw kunstgras golfbaan of green

Steeds vaker wordt kunstgras als ondergrond gekozen voor een golfbaan. Een kunstgras golfbaan zorgt er namelijk voor dat de prachtige golfsport altijd beoefend kan worden. Met deze ondergrond heeft u geen last van weersinvloeden en verkeerd de baan gegarandeerd in perfecte conditie. Ook vergt het onderhoud van natuurgras behoorlijk wat tijd en geld. Het kunstgras van ons is het onderhoudsvrije alternatief wat beschikt over perfecte speeleigenschappen! Sports & Playgrass realiseert kunstgras golfbanen voor zowel bedrijven als particulieren in Nederland.

kunstgras golfbanenGolfbaan met kunstgras

Kunstgras green

Kunstgras op golfbanen wordt veel gebruik op plekken waar intensief gespeeld wordt. Denk hierbij aan afslagplaatsen en de green, ook wel de putting green genoemd. Met de switch van natuur- naar kunstgras behoren slechte condities tot het verleden. Ideaal voor fanatieke golfers die altijd de maximale score willen behalen!Ontvang offerte


Putting green thuis

Ben jij een natuurtalent, of moet je veel oefenen om vooruit te gaan als golfer? Golfen leer je over het algemeen door het spelletje veel te spelen. Veel fanatieke golfers besluiten dan ook om een kunstgras putting green thuis te laten aanleggen. Zo kan men op elk moment een balletje slaan in de eigen tuin!

Midgetgolfbaan aanleggen

Midgetgolf is al jaren een populaire recreatie sport voor jong en oud. In het verleden werden deze banen vooral van beton of ander slijtvast materiaal gemaakt. Weinig onderhoud en een kleine kans dat de midgetgolfbaan beschadigd. Echter is het spelen op deze banen niet te vergelijken met het spelen van een lekker potje midgetgolf op kunstgras. Wij zetten alle voordelen graag voor je op een rijtje.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.