Fitness Kunstgras

Kunstgras als ondergrond voor fitness, crossfit of bootcamp wordt de laatste jaren steeds populairder. De kwaliteit is enorm toegenomen waardoor het een slijtvaste oplossing is voor zowel indoor als outdoor. Zware apparaten, gewichten en banden vormen geen probleem. Daarnaast kunnen de specialisten van Sports & Playgrass leveren in diverse kleuren, maar ook lijnen en logo's aanbrengen. 


ONTVANG OFFERTE


Kunstgras voor fitness / crossfit

Het kunstgras heeft een lange levensduur en is resistent tegen dagelijks, intensief gebruik. Zelfs wanneer het belast wordt met zware gewichten of attributen. Voor buiten zorgt Sports & Playgrass voor een stabiele onderbouw. Indoor kan het makkelijk rechtstreeks geinstalleerd worden op de bestaande betonvloer. Op zoek naar iets unieks? Sports & Playgrass brengt desgewenst kleur of lijnen aan. Daarnaast leveren we een aantal standaard kunstgras runningtracks.


Deze sportscholen gingen u voor

Hieronder vindt u enkele sportscholen die onlangs kozen voor kunstgras als ondergrond voor het sporten. Op de referentiepagina vindt u een compleet overzicht van onze projecten.

Outdoorterrein de Bunk'r Rotterdam

Outdoorterrein de Bunk'r Rotterdam

We kwamen in contact met sportschool...
Runningtrack Apeldoorn

Runningtrack Apeldoorn

In opdracht van Friar Sports Flooring...
Runnin Track Rood

Runnin Track Rood

Voor een sportschool in Hasselt (België)...

Trends in sportveldjes

In Nederland worden steeds meer privé sportveldjes in tuinen aangelegd. Ouders willen namelijk een veilige speelomgeving creëren voor hun kinderen en zijn bereid om daar geld aan uit te geven. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk en wat zijn de trends? In dit artikel zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen