Valdemping kunstgras


Safetygrass

Safetygrass


Safetygrass bestaat uit kunstgras en safetyplaten met verschillende diktes. Afhankelijk van de maximale valhoogte, wordt de dikte van de plaat berekend. U heeft dan een gecertificeerd, valveilig systeem.

Safetygrass heeft een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bezand (25 kg / m²) product voor velerlei speeltoepassingen. Dit kunstgras is ideaal voor schoolpleinen, openbare ruimten en is geschikt voor iedere denkbare oplossing. Naast de kleur groen is dit product ook verkrijgbaar in de kleuren: wit, zwart, rood, geel en blauw.

Playgrass bezand met 25 kg per m2 en met de safetyplaten (C18, C35, C45, C70 en C90) kunnen de volgende valhoogtes worden gecreëerd:

– Valhoogte : 1,10 meter
– Valhoogte : 1,80 meter
– Valhoogte : 2,10 meter
– Valhoogte : 2,70 meter
– Valhoogte : 3,00 meter

 

Valdemping

Valdemping


Rondom speeltoestellen is valdemping van uiterst belang. Onze valdempingsmatten, bestaande uit hergebruikt rubber en andere zachte materialen, worden als laag onder het kunstgras geplaatst. Deze constructie voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en zorgt ervoor dat kinderen zachter neerkomen als ze bijvoorbeeld uit een speeltoestel vallen. Op aanvraag is een certificaat beschikbaar.


Materiaal Schuimrubber
Toepassing                            Gecertificeerde valdemping onder kunstgras                                  

VACATURE - Ervaren stratenmaker / hovenier gezocht!


Sports & Playgrass zoekt versterking voor hun installatieploeg. Is onderstaande vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer snel door een mail met je CV en motivatie te sturen naar info@sports-playgrass.nl. Of vul onderstaand contactformulier in. We maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen