Overige Producten


Kantopsluiting

Wij raden aan om het kunstgras altijd te voorzien van een kantopsluiting. In de meeste gevallen is dit een betondband. Maar bij lastige vormen kan er ook worden gekozen voor een kunststof kantopsluiting. De kantopsluiting zorgt ervoor dat het kunstgras goed is omsloten. Daarnaast kunnen we kiezen voor verhoogde betonbehanden, bij bijvoorbeeld hockeyvelden. Dan dient de kantopsluiting tevens als 'bak' rondom het speelveld. 

Kantopsluting


Materiaal Beton of kunststof
Toepassing                              Opsluiten van de kunstgrasmat                               


Gekleurd kunstgras: maak het uniek!

Kunstgras hoeft niet altijd groen te zijn! Bij kunstgras denken mensen vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek kunt maken? Lees hier hoe je gekleurd kunstgras in kunt zetten!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen