Sportveld Hilversum

Sporten in de buitenlucht is het fijnst op een grasveld dat niet vol met gaten en zand zit. Kunstgras is daarom de ideale ondergrond om buiten op de sporten. Het is slijtvast, vraagt weinig onderhoud en is onder alle weersomstandigheden bespeelbaar. Op dit sportveldje in Hilversum kan er nu ook genoten worden van  de vele voordelen die kunstgras biedt. Het veldje is multifunctioneel te gebruiken als trapveldje, ondergrond voor bootcamp en andere sportieve doeleinden!

Adventure Golfbaan Linberg Park

Begin mei kregen we een telefoontje uit Molenschot. Ons ontwerp voor de 9 holes Adventure Golfbaan bij Linberg Park was goedgekeurd. We mochten aan de slag met de realisatie! Maar hoe verliepen de maanden voor het aanleggen van de baan en hoe pakte we dit project nu aan? We vertellen je er graag meer over.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen