Kunstgras schoolplein

Deze school wilde het schoolplein graag wat groener maken, zodat het er levendig uit zou zien. In samenwerking met de andere betrokken partijen hebben wij het schoolplein mee ontworpen. Er liggen nu twee groene stroken kunstgras op het schoolplein. Hierdoor krijgt het schoolplein een frisse uitstraling én kan er door de kinderen op gespeeld worden zonder dat het gras eronder lijdt. Kunstgras gaat namelijk lang mee en is slijtvast waardoor je er jarenlang plezier van kunt hebben. Ideaal dus voor een omgeving waar veel door kinderen gespeeld wordt!

Adventure Golfbaan Linberg Park

Begin mei kregen we een telefoontje uit Molenschot. Ons ontwerp voor de 9 holes Adventure Golfbaan bij Linberg Park was goedgekeurd. We mochten aan de slag met de realisatie! Maar hoe verliepen de maanden voor het aanleggen van de baan en hoe pakte we dit project nu aan? We vertellen je er graag meer over.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen