Privacyverklaring

Sports & Playgrass, gevestigd aan Gasstraat-Oost 36 5349 AV Oss Nederland, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
www.sports-playgrass.nl
Gasstraat-Oost 36
5349 AV Oss
Nederland
0732032110

Persoonsgegevens die wij verwerken
Sports & Playgrass verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt.
Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Gegevens over uw activiteiten op onze website

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@sports-playgrass.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Sports & Playgrass verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- Sports & Playgrass analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.


Geautomatiseerde besluitvorming
Sports & Playgrass neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.


Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor we de gegevens hebben gekregen of verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren. Heb je hier vragen over, dan kun je contact opnemen info@sports-playgrass.nl.

Delen van persoonsgegevens met derden
Sports & Playgrass verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Sports & Playgrass blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Wat is een cookie?
Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt op de harde schijf van je computer om te worden geplaatst. Als je hiermee instemt, wordt het bestand toegevoegd en de cookie zorgt voor het analyseren van webverkeer of laat je weten wanneer je een bepaalde site bezoekt. Cookies stellen webapplicaties in staat om te reageren op jou als individu. De webapplicatie kan haar activiteiten op maat van je behoeften, voorkeuren en antipathieën afstemmen door het verzamelen en onthouden van informatie over je voorkeuren. Wij gebruiken traffic log cookies om te bepalen welke pagina’s worden gebruikt. Dit helpt ons de gegevens over web pagina verkeer te analyseren en om onze website af te stemmen op de behoeften van klanten. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische analyse doeleinden en vervolgens worden de gegevens uit het systeem verwijderd. Over het geheel genomen helpen cookies ons om jou te voorzien van een betere website, door ons in staat te stellen om toezicht te houden welke pagina’s je nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft ons op geen enkele wijze toegang tot jouw computer of enige informatie over jou, met uitzondering van de gegevens die je kiest om met ons te delen. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar je kunt meestal de instellingen van je browser wijzigen om cookies te weigeren als dat je verkeur heeft. Dit kan voorkomen dat je ten volle kan profiteren van de website.

Welke cookies gebruiken wij?

Functionele cookies of noodzakelijke cookies
Dit soort cookies zorgen ervoor dat onze webshop naar behoren functioneert. Hierbij kun je denken aan functionaliteiten zoals het winkelwagentje of het check-out proces.

Advertentiecookies
Advertentiecookies zorgen ervoor dat we jou relevante aanbiedingen kunnen laten zien van producten die je interessant vindt of al eens hebt bekeken. Daarnaast houden we met deze cookies bij welke advertenties je al eens hebt gezien.

Analytische cookies
Met deze cookies meten we statistieken op onze website. De data die uit deze analyses naar voren komt is volledig anoniem. We kunnen bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers onze website op 1 dag heeft gehad, maar niet welke personen onze website hebben bezocht.

Wil je niet dat wij jouw cookies gebruiken?
In je browserinstellingen kun je aangeven wat jouw internetbrowser met de cookies moet doen. Je krijgt dan een waarschuwing voordat er cookies worden geplaatst. Het kan zijn dat onze website mogelijk niet volledig functioneert wanneer je ervoor kiest om geen cookies te accepteren. Bekijk hier per browser hoe je de cookieinstellingen kunt wijzigen:
– Chrome
– Firefox
– Safari
– Internet Explorer

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Sports & Playgrass en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@sports-playgrass.nl.
Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek.
Sports & Playgrass wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Sports & Playgrass neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@sports-playgrass.nl

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen
Deze website maakt gebruik van cookies. Klik hier voor meer informatie.