Vacature medewerker kunstgras sport- en speelvelden

Werktijden: van maandag t/m vrijdag (variabele tijden)
Contract: vast contract, 37 uur (jaarurenmodel volgens CAO)
Salaris: afhankelijk van jouw ervaring en leeftijd
Startdatum: uiterlijk 1 april 2019


Wil jij samen met je collega’s de mooiste kunstgras sport- en speelvelden aanleggen in Nederland en België? Kom dan werken bij Sports & Playgrass. We realiseren sportvelden voor particulieren, bedrijven en gemeenten. Denk hierbij aan hockeyveldjes in tuinen, (adventure) midgetgolfbanen en openbare speelplaatsen. Wil jij afwisselend werk als allround medewerker kunstgras sport- en speelvelden? Lees dan snel verder of solliciteer direct!


Wat ga je doen?
Geen dag is hetzelfde! Je start elke ochtend bij ons op locatie om van daaruit met je collega’s te vertrekken naar uitdagende projecten in Nederland en België. De ene dag ben je bezig met het leggen van een valdempende ondergrond op een schoolplein en het andere moment leg je kunstgras op een adventure (midget) golfbaan op een recreatiepark. Je verzorgt niet alleen het leggen van kunstgras. Je bent ook verantwoordelijk voor de onderbouw en kantopsluiting. Dat is voor jou geen probleem omdat je basis (ervaring) hebt met machinaal grondverzet en het zetten van banden (pré). Heb je deze ervaring niet? Dan moet je in deze functie openstaan om dit te leren.


Ambitieuze werkomgeving
Naast de projecten die we compleet realiseren, onderzoeken we de mogelijkheid om ons werkveld verder te verbreden. We verwachten van je dat jij meedenkt hierin en dat je kansen voor onze organisatie signaleert. Je staat dagelijks in contact met collega’s en het management. Door de informele sfeer zijn we met z’n allen bereid om een stapje extra te doen voor elkaar. 


Wie zoeken wij?

Projecten realiseren is samen presteren. We zoeken daarom een enthousiaste teamspeler die ons jonge team een extra impuls kan geven. Je bent samen met je collega’s verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit (ondanks onze forse groei).

Binnen de uitvoerende tak van ons bedrijf speel jij een belangrijke rol. Je ziet het als een uitdaging om onze organisatie op dit gebied naar een hoger niveau te tillen. We verwachten van je dat je beschikt over gouden handjes en sociale vaardigheden. Je communiceert namelijk niet alleen met je collega’s maar ook direct met opdrachtgevers.

  • Ervaring met machinaal grondverzet (pre)
  • Basiservaring met straatwerk, bijv. plaatsen betonbanden (pre)
  • Staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie
  • Sociaal vaardig
  • Communicatief vaardig
  • Beschikt over leidinggevende capaciteiten of wil deze ontwikkelen
  • Zelfstandige werkhouding
  • Teamspeler
  • Flexibiliteit qua uit te voeren werkzaamheden en werktijden


Werken bij Sports & Playgrass
Sports & Playgrass is één van de snelst groeiende kunstgrasbedrijven in Nederland. Met een jong en gedreven team realiseren we prachtige projecten vanuit onze locatie in Oss. Steeds vaker verzorgen we niet alleen het kunstgras, maar leveren we het project compleet op van A tot Z. Hierbij verzorgen we tevens het grondwerk, straatwerk, speeltoestellen of sportinrichting. In de toekomst willen wij onze horizon verder verbreden en projecten realiseren als terreininrichter.


Jouw reactie
Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV per mail te sturen naar info@sports-playgrass.nl,  t.a.v. Mark Verhagen. 
Heb je nog vragen over deze functie? Mark Verhagen is van maandag t/m zaterdag bereiken op 073 - 203 2110.


Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen