Vacature installateur Sportvelden - Speelplekken

Ma t/m Vr: variabele tijden

Contract: Vast contract, 37 uur (jaarurenmodel volgens CAO)
Salaris: In overleg

Per ingaande van uiterlijk 1 april 2019


Bedrijfsprofiel
Werken bij Sports & Playgrass betekent werken in een snelgroeiende, jonge organisatie met een idem jong team. Wij zijn specialist in het realiseren van sportvelden en speelplekken in o.a. de openbare ruimte, op scholen en bij particulieren thuis. Veelal zijn het kunstgras speelvelden, maar we bouwen deze van A tot Z op. Inclusief grondwerkzaamheden, banden en straatwerk, toestellen, sportinrichting etc. In de toekomst willen we onze horizon nóg verder verbreden en complete projecten realiseren als terreininrichter.


Werkzaamheden
De projecten die door Sports & Playgrass worden gerealiseerd zijn erg divers. De toepassingen lopen uiteen van valondergronden op schoolpleinen en in de openbare ruimte, trapveldjes bij sportverenigingen tot complete ‘adventure golfbanen’ op recratieparken. Bij de meeste werken nemen we het complete project aan, inclusief de onderbouw en kantopsluiting. Het is daarom van belang dat de voorman reeds in staat is om (machinaal) grondverzet uit te voeren, (basis)ervaring heeft met het zetten van banden, of er tenminste voor open staat om dit te leren.
Daarnaast onderzoeken wij de mogelijkheid om ons werkveld nog verder uit te breiden. De nieuwe voorman moet enthousiast zijn om hierin mee te denken. Hij ziet dit als een kans voor zowel de organisatie als zichzelf om verder te ontwikkelen.


Werkomgeving
De firma is gevestigd in Oss. Hier word je ’s-ochtends verwacht voor de instructies vanuit het management. Vervolgens ga je met je teamgenoten op pad naar bestemmingen door heel Nederland en België om op locatie het project te realiseren. Projectlocaties worden tijdig vooraf richting de medewerkers gecommuniceerd.
Binnen onze firma sta je in dagelijks contact met de andere medewerkers binnen ons aanlegteam en het management. Er heerst een informele sfeer waar collega’s in hecht teamverband bereid zijn om hard te werken.


Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste teamspeler die ons jonge team een extra impuls kan geven en er zorg voor draagt dat - ondanks onze groei - de kwaliteit van installeren gewaarborgd blijft. Hij wordt een belangrijke figuur binnen de realisatie van de projecten en ziet het als een uitdaging de organisatie hiermee naar een hoger niveau te tillen.
Van de projectinstallateur wordt verwacht dat hij beschikt over gouden handjes en sociale vaardigheden, om helder te kunnen communiceren met zowel het management als met opdrachtgevers. Daarnaast neemt hij zelf initiatieven, denkt mee binnen de organisatie en is niet bang zijn mening uit te spreken.


Benodigde kennis/ervaring/competenties

  • Ervaring met machinaal grondverzet (pre)
  • Basiservaring met straatwerk, bijv. plaatsen betonbanden (pre)
  • Staat open voor nieuwe ontwikkelingen binnen de organisatie
  • Sociaal vaardig
  • Communicatief vaardig
  • Beschikt over leidinggevende capaciteiten of wil deze ontwikkelen
  • Zelfstandige werkhouding
  • Teamspeler
  • Flexibiliteit qua uit te voeren werkzaamheden en werktijden


Jouw reactie

Ben je enthousiast? Solliciteer dan direct door je brief met CV per mail te sturen naar info@sports-playgrass.nl,  t.a.v. Mark Verhagen. 

Heb je nog vragen over deze functie? Mark Verhagen is van maandag t/m zaterdag bereiken op 073 - 203 2110.

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen