Trends in sportveldjes

2 juli 2018
In Nederland worden steeds meer privé sportveldjes in tuinen aangelegd. Ouders willen namelijk een veilige speelomgeving creëren voor hun kinderen en zijn bereid om daar geld aan uit te geven. Maar wat is er eigenlijk allemaal mogelijk en wat zijn de trends? In dit artikel zetten we de belangrijkste trends voor je op een rijtje.

Multifunctionele sportveldjes

Ouders kozen in het verleden vaak voor het aanleggen van een hockey- of voetbalveldje. Het veldje was in de basis alleen te gebruiken voor deze sport. De laatste tijd zien we steeds vaker dat men kiest voor een multifunctioneel sportveldje. Een veldje waarbij we ook netpalen plaatsen die in hoogte verstelbaar zijn om bijvoorbeeld te kunnen volleyballen, tennissen of badmintonnen. Ook plaatsen we steeds meer basketbalpalen en slaan ouders steeds vaker een golfballetje. Dit doen ze op golfcups die we voor ze hebben ingebouwd. 


Sportveldje met verlaagde bak

Door het sportveldje te plaatsen in een verlaagde bak krijg je een chique uitstraling. Dit zorgt er namelijk voor dat de stootrand niet vanaf de buitenkant zichtbaar is. Het sportveldje valt hierdoor minder op en ligt meer in lijn met de rest van de tuin.


Gekleurde sportveldjes

Bij professionele sportvelden zien we het al regelmatig terug. Denk bijvoorbeeld aan de blauwe hockeyvelden die er prachtig bij liggen. Ook voor sportveldjes in tuinen kiezen onze klanten steeds vaker voor gekleurd kunstgras. Blauwe of roze veldjes zijn absoluut geen uitzondering meer. Wil jij het sportveldje laten ‘knallen’ in de tuin? Dan is dit zeker het overwegen waard!Terug naar nieuwsoverzicht

Sports & Playgrass start samenwerking met HockeyWerkt!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen