Mega Outdoor Project van 2.300m2

27 juni 2018
Bij Sports & Playgrass zijn we trots op elk project, groot en klein. Toch worden we door sommige projecten maximaal uitgedaagd en daar houden we van! Zo ook bij het project wat we mochten maken voor sportschool de Bunk’r.

Sportschool de Bunk’r wilde hun buitenterrein inrichten als een complete bootcamp. Niet zomaar een bootcamp, maar de grootste van Nederland op eigen terrein! In de opstartfase van het project hebben we meegedacht en een advies uitgebracht over hoe wij dit zouden aanpakken. Ons idee werd goedgekeurd en mochten we gaan realiseren.De bijzonderheden van het project

Bij het sporten op toestellen is veiligheid een belangrijk issue. De realisatie van het project startte dan ook met het verwijderen van betonnen platen. Om de ondergrond veilig te maken hebben we eerst een sporttechnische onderlaag aangebracht. Op deze laag hebben we vervolgens speciaal kunstgras geplaatst (Multigame). Dit type kunstgras is door zijn korte en sterke vezels geschikt voor het fitnessen met banden, halters en dumbels. Onder klim- en de fitnesstoestellen hebben we valdempend grind of zwart kunstgras geplaatst om de veiligheid verder te verhogen.

De eyecatcher van het project is in onze ogen het logo wat ingesneden is in het zwarte kunstgras. Dit levert een prachtig geheel op waar mensen intensief en veilig kunnen sporten. Heb je zelf een uitdagend project, of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met al jouw vragen.Terug naar nieuwsoverzicht

Sports & Playgrass start samenwerking met HockeyWerkt!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen