Gekleurd kunstgras: maak het uniek!

13 augustus 2019
Kunstgras hoeft niet altijd groen te zijn! Bij kunstgras denken mensen vaak aan groen, maar wist je dat je met gekleurd kunstgras je fitnessruimte, schoolplein of sport- of speelveld uniek kunt maken? Lees hier hoe je gekleurd kunstgras in kunt zetten!

Running Track Rood

Sport- en speelvelden

Met gekleurd kunstgras geef je jouw sport- of speelveld een frisse en vrolijke uitstraling. Zo hebben wij al voor verschillende sportscholen slijtvaste running tracks aangelegd in een opvallende kleur. Een perfecte manier om je sportschool leuk tintje mee te geven!

Speelplekken zijn voor kinderen een van hun favoriete plekken, dus waarom zou je deze niet nog meer laten opvallen met gekleurd kunstgras? Dit betekent niet dat we het hele veld een andere kleur geven, we kunnen bepaalde elementen beter op laten vallen. Het voordeel van kunstgras is dat we het helemaal op maat kunnen maken. Er is dus van alles mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan de palen van de speeltoestellen omcirkelen, vrolijke hinkelpaden inrichten of dieren in het kunstgras verwerken.


Blauw kunstgras winkel

Bedrijven en events

Ook voor gebruik in zakelijke omgevingen is kunstgras een goede oplossing. Met gekleurd kunstgras kun je de inrichting van je winkel, showroom, beursstand of event kun je een persoonlijk tintje geven. Zo kunnen we de kleur van het kunstgras aanpassen aan de kleuren van de huisstijl van jouw bedrijf of logo’s verwerken in de grasmat!

De keuze voor gekleurd kunstgras is helemaal afhankelijk van jouw smaak en het doel. Uiteraard kun je bij ons altijd terecht voor advies. Ons gekleurde kunstgras biedt precies dezelfde voordelen dat ‘normaal’ kunstgras ook biedt. Hoogwaardige kwaliteit, slijtvastigheid, laag in onderhoud en natuurlijk een goede garantie.


Wil je meer weten over de mogelijkheden met gekleurd kunstgras? Wij helpen je graag verder, dus neem gerust contact met ons op!Terug naar nieuwsoverzicht

VACATURE - Ervaren stratenmaker / hovenier gezocht!


Sports & Playgrass zoekt versterking voor hun installatieploeg. Is onderstaande vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer snel door een mail met je CV en motivatie te sturen naar info@sports-playgrass.nl. Of vul onderstaand contactformulier in. We maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen