Kunstgras huren

Kunstgras huren voor sportieve evenementen is erg handig. Het is een fijne ondergrond waar deelnemers veilig op kunnen sporten en spelen. Kunstgras kan bijna overal gelegd worden; van parkeerterreinen tot stadscentra. Het grote voordeel van kunstgras is dat u het veld altijd kunt gebruiken. Of het nu goed of slecht weer is, uw evenement kan altijd doorgaan. Onze kunstgrasvelden zijn multifunctioneel en kunnen in diverse prijsklassen gehuurd worden. Wilt u kunstgras huren tegen een scherpe prijs? Vraag dan direct een offerte aan bij Sports & Playgrass. U ontvangt uiterlijk binnen 24 uur een offerte op maat!


Ontvang offerte


Grastapijt of kunstgras huren voor beurzen

Kunstgras is tevens uitermate geschikt om te gebruiken tijdens reguliere en zakelijke evenementen. De kwaliteit van het kunstgras is superieur aan de standaard kunstgrasmatten. Gebruik deze ondergrond als vloerbekleding wanneer u een frisse en natuurlijke uitstraling wenst. In onze ogen zeer geschikt voor bedrijven en evenementen die gerelateerd zijn aan het thema duurzaamheid.

Sports & Playgrass: úw kunstgrasspecialist

U kunt het kunstgras één of meerdere dagen huren. Indien gewenst kunnen wij tegen betaling het kunstgras bezorgen, leggen en weer ophalen. Vraag direct een offerte aan voor het huren van kunstgras en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Wilt u toch liever kopen? Bekijk dan de mogelijkheden op de website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag!

Huren kunstgrasKunstgras op beursstand

VACATURE - Ervaren stratenmaker / hovenier gezocht!


Sports & Playgrass zoekt versterking voor hun installatieploeg. Is onderstaande vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer snel door een mail met je CV en motivatie te sturen naar info@sports-playgrass.nl. Of vul onderstaand contactformulier in. We maken graag kennis onder het genot van een kopje koffie.


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen