Pannakooi met kunstgras

PannakooiPannakooi

Kunstgras pannaveld

Pannavoetbal is een vorm van straatvoetbal waarbij door kleine teams tegen elkaar wordt gevoetbald. Vaak gebeurt dit op een stenen ondergrond, maar ook kunstgras is hiervoor een goede, veilige keuze. Het pannaveld wordt door ons voorzien van hekwerk of boarding, waardoor de bal niet uit kan gaan. Dit maakt het spel extra intensief en zorgt het voor vergroting van het speelplezier. Lekker onbezorgd voetballen met vriendjes of teamgenoten. Gaat de bal door de benen? Dan heb je verloren.Ontvang offerte 


Pannaveld aanleggen

Een pannaveld is een mooie toevoeging de wijk, op het sportpark, of bij je thuis. Er is geen standaard afmeting voor een pannakooi. Dus voor iedere wens, groot of klein, en ieder budget kunnen wij een passende aanbieding doen.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen