Multifunctioneel sportveld

Multifunctioneel Kunstgrasveld

Multifunctioneel sportveld 

Een kunstgras sportveld kan worden ingericht met verschillende soorten belijning, hekwerk, sportveldinrichting, vormen en logo´s. Hierdoor ontstaat een multifunctioneel sportveld waar iedere sporter plezier aan beleeft. Op een multifunctioneel sportveld kan jong en oud voetballen, basketballen, hockeyen, handballen, volleyballen et cetera. Een multifunctioneel sportveld is een uitstekende oplossing waar iedereen mee uit de voeten kan.


Ontvang offerte


Kunstgras sportveld aanleggen 

Het kunstgras heeft een lange levensduur en is resistent tegen dagelijks, intensief gebruik. Een multifunctioneel sportveld is dan ook de perfecte opwaardering van uw wijk, buurtcentrum, sportvereniging et cetera. Het kunstgras zal jarenlang van toegevoegde  waarde zijn, zonder dat de beheerder er veel omkijken naar heeft.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.