Indoor sportveld

Indoor voetbalIndoor tennis

Indoor kunstgras tennisbaan of voetbalveld

In de winterperiode waarin de sportcompetities stil ligt of afgelastingen de boventoon voeren, is een indoor kunstgras sportveld de ideale uitkomst. Op deze manier kunnen bijvoorbeeld tennissers en voetballers gewoon door sporten. Indoor tennis is inmiddels een begrip maar we zien ook dat indoor voetbal de laatste jaren enorm in opkomst is. Logisch want een knstgras indoor sportveld is bijna altijd bespeelbaar.Ontvang offerte


Sportieve bedrijfsuitjes

Maar ook voor recreanten die op zoek zijn naar een sportieve locatie voor een bedrijfsuitje of een gezellige voetbalcompetitie is indoor sporten een leuke activiteit. Dus ligt er sneeuw of is het buitenveld onbespeelbaar? Indoor sporten op een kunstgrasveld van Sports & Playgrass is een mooi alternatief met exact dezelfde beleving.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.