Hockeyveld, thuis in uw tuin

HockeykooiPrivé hockeyveld


Wilt u graag thuis uw eigen hockeyveld aan laten leggen? Uw tuin is de ideale plek voor uw privé hockeyveld. Wij hebben al menigeen hockeyveld gerealiseerd en weten waar we op moeten letten. Zodat uw gezin lekker lang kan genieten van een mooi aangelegd hockeyveld.

Kunstgras hockeyveld

Voor het spelen van hockey is een goede ondergrond extra van groot belang. Een kunstgras hockeyveld van Sports & Playgrass is hiervoor uitermate geschikt. Wij leggen kunstgras aan van professionele kwaliteit, op de vereniging of aan huis. Zo wordt het speelplezier van iedere hockeyer nog groter!Ontvang offerte


Hockeyveld thuis

Voordeel van het aanleggen van een kunstgras hockeyveld bij u thuis is dat er te allen tijde kan worden gespeeld. Zon of regen, zomer of winter, uw kunstgrasveld is altijd bespeelbaar. Zelfs op plekken in uw tuin waar nauwelijks zon schijnt.

Ons team is gespecialiseerd in het aanleggen van kunstgras sportvelden. Dus ook het aanleggen van een hockeyveldje bij u thuis kunt u met alle zekerheid aan ons uitbesteden. Wij nemen het complete project voor onze rekening. Van het afgraven en egaliseren van de ondergrond tot het snijden en leggen van de kunstgrasmat. U wordt compleet ontzorgd.

De prijzen van het kunstgras zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo hangt dit af van de bestaande ondergrond en het gekozen kunstgrastype. Binnen verschillende prijsklassen kunnen wij een complete oplossing aanbieden.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.