Uw eigen putting green of golfbaan

Als fanatieke golfer wil je je graag verbeteren. Een eigen putting green in de tuin helpt u daarbij. Sports & Playgrass realiseert kunstgras putting greens of golfbanen bij particulieren thuis. Altijd bespeelbaar en makkelijk te onderhouden.

Putting greenGolfbaan thuis

Waarom een kunstgras golfbaan

Om de golfsport te beoefenen is het belangrijk dat de golfbaan in perfecte conditie verkeerd. Steeds meer golfbanen kiezen dan ook voor kunstgras voor bijvoorbeeld hun putting greens. Een kunstgras green ligt er altijd perfect bij, met de door uw gewenste snelheid. Ook voor afslagplaatsen en midgetgolfbanen bent u bij Sports & Playgrass aan het juiste adres.Ontvang offerte


Putting green thuis

Een fantieke golfer zou het liefst ook thuis zijn sport beoefenen. Het onderhouden van een golfbaan of putting green kost echter veel tijd en energie. Het alternatief is eenvoudig: een putting green van kunstgras. Een kunstgras putting green is onderhoudsarm, duurzaam en heeft perfecte speltechnische eigenschappen. Bovendien is het gras altijd groen, waardoor het ook estetisch een mooie opwaardering is van uw tuin.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.