Fitness Kunstgras

Kunstgras Crossfit Vloer (credits: FriarFlooring)Outdoor Kunstgras Bootcamp

Kunstgras voor fitness / crossfit

Kunstgras als ondergrond voor fitness, crossfit of bootcamp wordt de laatste jaren steeds populairder. De kwaliteit is enorm toegenomen waardoor het een slijtvaste oplossing is voor zowel indoor als outdoor. Zware apparaten, gewichten en banden vormen geen probleem. Daarnaast kunnen de specialisten van Sports & Playgrass leveren in diverse kleuren, maar ook lijnen en logo's aanbrengen. Ontvang offerteKunstgras aanleggen in de sportschool

Het kunstgras heeft een lange levensduur en is resistent tegen dagelijks, intensief gebruik. Zelfs wanneer het belast wordt met zware gewichten of attributen. Voor buiten zorgt Sports & Playgrass voor een stabiele onderbouw. Indoor kan het makkelijk rechtstreeks geinstalleerd worden op de bestaande betonvloer. Op zoek naar iets unieks? Sports & Playgrass brengt desgewenst kleur of lijnen aan. Daarnaast leveren we een aantal standaard kunstgras runningtracks.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen