Kunstgras sportvelden


Sports

Sports & Playgrass zet zich in voor een gezonde wereld. Wij willen dat jong en oud te allen tijde voldoende kunnen bewegen en sporten, ongeacht de tijd van het jaar. De multifunctionele sportvelden van kunstgras zijn altijd bespeelbaar. Op de vereniging, in de wijk of gewoon bij je thuis!


Een kunstgras sportveld is niet alleen functioneel, het heeft ook een mooie natuurlijke uitstraling. Ons kunstgras is de ideale ondergrond om op te sporten. Het veld is onder alle (weers)omstandigheden bespeelbaar. Hoe veel er ook op het kunstgras wordt gesport, de mat behoud zijn hoogwaardige kwaliteit. Zelfs op slechte ondergronden en schaduwplekken is het kunstgras altijd stralend groen, zonder al te veel onderhoud. U hoeft niet maaien, sproeien of verticuteren.


Sports & Playgrass verzorgt niet alleen de aanleg van kunstgras sportvelden, we begeleiden u in het gehele traject. Vanaf de eerste brainstomsessie, waarbij het ontwerp nog gemaakt moet worden, tot de oplevering met een stukje nazorg. Van een trapveldje bij u thuis, tot een compleet wedstrijdveld op de vereniging. Geen project is ons te groot of te klein. Uiteraard geven wij een garantiecertificaat bij al onze opgeleverde sportvelden.

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.

Offerte aanvragen