Kunstgras Play


Playgrass Multicolour

Onze Playgrass Multicolour is verkrijgbaar in diverse kleuren. Door het gebruik van deze kunstgrassoort in combinatie met valdemping creeëren wij niet alleen een veilige, maar ook een kleurrijke speelomgeving. Kunstgras in verschillende kleuren en vormen heeft een speels karakter en is een opwaardering van uw schoolplein of speeltuin.

Playgrass Multicolour


Hoogte 24 mm
Kleur gras / vezel                   Groen / geel / rood / blauw / zwart / wit                                          
Materiaal Polyethyleen recht
Bezanden 25 kg per/m²
Toepassing Sport en spel (diverse)
Zachtheid 2 

Valdemping

Rondom speeltoestellen is valdemping van uiterst belang. Onze valdempingsmatten bestaat uit hergebruikt rubber en andere zachte materialen en wordt als laag onder het kunstgras geplaatst. Deze constructie voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en zorgt ervoor dat kinderen zachter neerkomen als ze bijvoorbeeld uit een speeltoestel vallen. Op aanvraag is een certificaat beschrikbaar.

Valdemping


Materiaal Schuimrubber
Toepassing                            Gecertificeerde valdemping onder kunstgras                                  

Kunstgras sportveld bij u thuis

Uw tuin is niet enkel een plek om heerlijk te ontspannen. De tuin is ook een functionele plek waar u uw kinderen een veilige, functionele speelomgeving kunt bieden. Spelende kinderen zorgen voor een lach op uw gezicht, voor uw groene gazon is het echter funest. Sports & Playgrass biedt de oplossing! Wij realiseren een kunstgras sportveld in uw achtertuin, compleet met belijning en sportinrichting. Een veld met dezelfde mogelijkheden als op de vereniging, gewoon bij u thuis!


Lees verder

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!


offerteaanvraag

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.

Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.